jouw hartstocht; vitaliteitscoaching

Particulieren € 90,00/uur

Zakelijk € 125,00/uur

 

hart voor de zaak; advies, training & coaching

Afhankelijk van jouw behoefte en wens, maak ik met alle liefde een passende offerte. 

 

vergoedingen

heidiblomcoaching is aangesloten bij het NGvV (Nederlands Genootschap van Vitalogen), gecertificeerd coach en in het bezit van een licentie van NPDI (Nationaal Platvorm voor Duurzame Inzetbaarheid) /TNO, voor o.a. het afnemen van inzetbaarheidsscans en kostenbatenanalyses.

Daarnaast in het bezit van de volgende certificaten;

  • mindfulness en compassie trainer en coach
  • meditatieleraar
  • talentenspiegel 

 

vergoeding werkgever
De aangeboden vitaliteitscoaching, advisering en training kunnen onderdeel uitmaken van een vitaliteitstraject,
re-integratietraject of loopbaanontwikkeling ter bevordering van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers.  Of in de cao van jouw branche zijn hier afspraken over gemaakt. Het is daarom altijd raadzaam om bij je werkgever te informeren of de kosten (deels) worden vergoed.

 

belastingdienst

Loopbaancoaching kan als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken van inkomstenbelasting. Dit geldt ook voor beroepskeuze onderzoek, cursussen en scholing gericht op het verwerven van vaardigheden die u kunt gebruiken in uw (toekomstige) werk.
Dit geldt voor de loopbaancoaching (inclusief btw) voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Belangrijk is dat er sprake is van een leertraject ( U doet kennis op onder begeleiding of toezicht). Kijk voor de eisen en voorwaarden op de website van de belastingdienst.